Stamrenovering & stambyte för fastighetsägare

Stamrenovering & stambyte för fastighetsägare

stamrenovering & stambyte med prebad

Vi utför stamrenovering & stambyte på rekordtid

En vanlig utmaning vid stamrenovering och stambyte för fastighetsägare är att både kostnader och leveranstider för projektet drar i väg. Vi på PreBad vet att förkortade renoveringstider är synonymt med en god ekonomi och nöjda hyresgäster. Vi erbjuder därför en komplett renoveringslösning som är skräddarsydd efter fastighetsägarens behov av ekonomiska och tidseffektiva lösningar. Varje moment i processen är effektiviserat efter vårt unika arbetssätt – våra badrumsmoduler byggs i fabrik och vid leverans är de redan anpassade med färdigkaklade väggar. Vår tjänst kräver dessutom ingen uttorkningstid vilket gör att vi kan färdigställa de olika momenten i rekordtakt. En renovering med stambyte levereras på tio till tolv dagar och en renovering utan stambyte på fem till sju dagar. Detta leder både till mindre hyresreducering och störning i vardagen för hyresgästerna då de nästan alltid kan bo kvar under själva renoveringen. Stambyte och stamrenovering har aldrig varit enklare för dig som är fastighetsägare!

Vad kostar stamrenovering & stambyte med Prebad?

Vår renoveringstjänst blir ca 15-25 % billigare än ett traditionellt stambyte. Det finns även besparingar att göra utöver den initiala kontraktssumman. Våra badrumsmoduler minskar kraftigt risken för ÄTA-kostnader, de minskar även arbetet med stabilisering och upprättning av väggar samt förenklar service och utbytbarhet. För att minska risken för fuktskador använder vi oss endast av behörig personal och en luftad konstruktion som ständigt är i drift och minimerar fukt. Utöver detta är alla rör placerade i en våtrumskassett som innebär att risken för följdskador är väldigt liten om en läcka skulle uppstå i avlopps- eller vattenstammarna. För att uttorkningsprocessen ska fortgå som planerat krävs det att fastigheten har mekanisk frånluft.

våtrumskassett & väggmodul
våtrumskassett

Miljövänlig stamrenovering

Enligt en undersökning från Boverket resulterar en genomsnittlig badrumsrenovering i ungefär 850 kg avfall, vilket har en negativ miljöpåverkan. Effekterna blir såklart ännu större vid badrumsrenovering eller stambyte för en fastighetsägare med flera boenden. Detta står i stark kontrast till vår renoveringstjänst där mängden avfall blir försumbar, även vid ett stambyte. Detta är både en vinst för miljön och fastighetsägarens ekonomi.

Nöjd kund

”Det här ett väldigt lyckat projekt och vi är väldigt stolta över det här. Vi håller budget och det är liksom inga konstigheter. Vi är oerhört tacksamma”, summerar Kenneth Andersson.

Läs mer i pressmeddelande från Byggmästargruppen Stockholm BMG AB, 22 MARS 2022.

 

Video: stamrenovering & stambyte med Prebad

Stamrenovering & stambyte för fastighetsägare

Rulla till toppen