Om PreBad

PreBad erbjuder

Prefabricerade badrumsmoduler anpassade för stambyten i flerbostadshus och hotell.

En kostnadseffektiv tjänst eftersom det krävs färre hantverkare på plats samtidigt som de boende kan bo kvar under tiden. En kortare renoveringstid leder till mindre hyresreducering och störning i vardagen för hyresgästerna. Våra kunder är fastighetsägare och byggentreprenörer.

Ett ständigt mål för oss på PreBad är att utveckla dagens konservativa byggbransch i Skandinavien. Vi jobbar för att ge större utrymme för nya metoder och arbetssätt och på så sätt möjliggöra en ökad renoveringstakt av bland annat det svenska miljonprogrammet.

Konstruktion

En luftad konstruktion från golv till tak torkar effektivt ut fukt i badrummet. Risk för följdskador pga vattenläckage är liten då alla rör är placerade i våtrumskassetten och att den luftade konstruktionen är i ständig drift.

Hantverkare

I Sverige och Finland finns det cirka 70 byggföretag som är behöriga att arbeta med vår renoveringstjänst. De kan färdigställa ett stambyte på tio dagar. Det minskar kostnaden och ökar kvaliteten och säkerheten.

LINE_Underskåp_miljö_1_600x335

Val av ytskikt

Vår standardiserade produktdatabas ger många valmöjligheter av ex keramik, blandare, möbler och tvättmaskiner. Våtrumskassetten kan placeras mitt på vägg eller i hörn.

Jobba hos oss

Maila oss gärna en spontanansökan till spontanansokan@partgroup.se.
Utannonserade tjänster finner du 
på LinkedIn eller på Platsbanken.

Från skola till industri

År 1918 grundades företaget SVESAB i Helsingborg. SVESAB var dåtidens fackförening för VVS-installatörer och hade till syfte att utbilda och kvalitetssäkra morgondagens rörmokare inom främst svetsning. År 1959 flyttade verksamheten till Gävle och bytte namn till Prefabteknik VVS AB. Affärsidén utvecklades till att utöver utbildning även erbjuda prefabricerade moduler, bland annat prefabricerade avloppsblock till byggandet av miljonprogrammet.

År 1989 utvecklades ”kassettmetoden” och 1995 utvecklades ”rum-i-rum-metoden”. År 2002 förvärvades företaget av privata aktörer och bytte kort därefter namn till PreBad för att tydligare beskriva företagets affärsinriktning mot badrum.

Idag ingår vi i koncernen Part Group, som omsätter cirka 500 MSEK med primärt fokus på badrum för nyproduktion och renovering. Huvudkontor ligger i Kalix och huvudsaklig produktion i Sangis.

Offertförfrågan

Anton Lundholm, VD
Mobil: +46 70 265 18 22
E-post: anton.lundholm@partgroup.se

Rulla till toppen